Bardzo udane wyniki sprzedaży Grupy Inpro

Grupa Kapitałowa Inpro zrealizowała w październiku 2013 r. przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych brutto) na poziomie 62 umów, czyli o 24 % więcej niż w analogicznym miesiącu roku poprzedniego. Był to najwyższy poziom podpisanych umów w skali miesiąca, biorąc pod uwagę zarówno rok bieżący, jak również ubiegły. W ciągu dziesięciu miesięcy br. Grupa podpisała 385 umów przedwstępnych brutto.

Grupa Inpro w październiku br. podpisała 62 umowy przedwstępne brutto i tym samym osiągnęła sprzedaż wyższą o 24% niż w analogicznym miesiącu ubiegłego roku, w którym podpisała 50 umów brutto. Spółka Inpro SA zanotowała w październiku br. o 22% lepszy wynik w stosunku do października 2012 roku, podpisując 56 umów przedwstępnych na sprzedaż brutto.

Narastająco od stycznia do października 2013 roku Grupa Inpro podpisała łącznie 385 umów, w tym spółka Inpro 343 umowy przedwstępne brutto. Wyniki sprzedaży Grupy po dziesięciu miesiącach br. były wyższe o 3%, a Inpro S.A. wyższe o 9% r/r. W bieżącym roku Inpro nadal odnotowuje duże ilości przekazań, narastająco po dziesięciu miesiącach Grupa przekazała klientom 377 lokale wobec 232 rok wcześniej (wzrost o 63%).