Dni otwarte w Inpro

19 i 20 października Inpro SA zaprasza na Dni Otwarte organizowane na 3 osiedlach w Gdańsku. Jeden z wiodących trójmiejskich deweloperów zaprezentuje nowe budynki inwestycji Chmielna Park, City Park oraz Wróbla Staw Domy.

W najbliższy weekend, 19 i 20 października między godziną 10.00 a 16.00, wszystkie zainteresowane osoby będą mogły wejść na teren powstających inwestycji Chmielna Park, City Park oraz Wróbla Staw Domy. Podczas wydarzenia będą również obecni doradcy z działu sprzedaży, którzy odpowiedzą na wszystkie pytania.

DNI OTWARTE – CHMIELNA PARK
Gdańsk, ul. Chmielna i Toruńska – Wyspa Spichrzów – Stare Przedmieście

Osiedle charakteryzuje się zabudową tarasową budynków, która została zaprojektowana w celu maksymalnego wykorzystania walorów widokowych mieszkań w kierunku Głównego Miasta. Cała inwestycja obejmie 316 lokali. Inpro kończy realizację budynku A. Deweloper umożliwił również rezerwację mieszkań z budynku C, którego zakończenie budowy planowane jest na III kwartał 2015 roku. Powierzchnia mieszkań wynosi od 31 mkw. do 153 mkw. Ich ceny rozpoczynają się od 5.100 zł netto za mkw.

DNI OTWARTE – CITY PARK
Gdańsk Zaspa, Al. Jana Pawła II

Osiedle znajduje się tylko 2,5 km od Zatoki Gdańskiej oraz blisko popularnych centrów handlowych. Nowoczesna architektura budynków wzbogacona została o przestronne i nasłonecznione tarasy oraz balkony. We wrześniu br. deweloper rozpoczął przekazywanie kluczy do mieszkań w nowo wybudowanym budynku C, a także wprowadził do sprzedaży lokale z ostatniego etapu budowy. Zakończenie budowy budynku D planowane jest na IV kwartał 2013 roku, budynku E na II kwartał 2015 roku, a budynku F na III kwartał 2015 roku. Do końca października br. inwestycję obejmuje jesienna specjalna oferta TARGOWA. Do nowo kupowanego mieszkania można nabyć miejsce postojowe w hali garażowej w cenie 12.000 zł netto, a także dokupić miejsca do już posiadanego mieszkania w cenie 15.000 netto. Istnieje również możliwość kupna miejsca postojowego w hali garażowej przez osoby spoza osiedla City Park za 20.000zł netto. Ceny mieszkań rozpoczynają się od 5.100 zł netto za mkw.

DNIA OTWARTE – WRÓBLA STAW DOMY
Gdańsk Jasień, ul. Jasieńska

Osiedle domów jednorodzinnych jest unikalne ze względu na lokalizację blisko natury i jednocześnie z dobrym dojazdem do centrum miasta. Przy budowie zastosowano również nowoczesne technologie z wykorzystaniem wysokiej klasy energooszczędnych, szlachetnych i tradycyjnych materiałów budowlanych o niskich współczynnikach przenikalności ciepła, które spełniają wszystkie normy akustyczne. Do użytku oddano już etap B i C inwestycji – łącznie 46 domów, z których w sprzedaży pozostało jeszcze 5. Planowane zakończenie realizacji etapu D to II kwartał 2014 roku, a etapu H to IV kwartał 2015 roku – łącznie 38 domów. Ceny domów z działką zaczynają się od 815.000 zł brutto. W ramach jesiennej specjalnej oferty TARGOWEJ, przy zakupie domu do końca października br., kupujący otrzymuje 5 lat gwarancji na dom oraz w solary do podgrzania ciepłej wody użytkowej w cenie domu.