Grupa Inpro podsumowała wyniki sprzedaży po dziesięciu miesiącach 2015 roku

Grupa Kapitałowa Inpro zrealizowała w październiku 2015 r. przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto) na poziomie 57 umów. W ciągu dziesięciu miesięcy br. Grupa podpisała 462 umowy przedwstępne netto, czyli o ponad 28 proc. więcej niż rok wcześniej.

Grupa Inpro w październiku br. podpisała 57 umów przedwstępnych netto, uzyskując wyższą sprzedaż o 54% niż w analogicznym miesiącu ubiegłego roku, w którym podpisała 37 umów netto.

Narastająco od stycznia do października 2015 roku Grupa Inpro podpisała łącznie 462 umowy netto, czyli o 28% więcej niż w analogicznym okresie roku poprzedniego, kiedy odnotowano 360 umów. Spółka Inpro w okresie styczeń-październik 2015 roku podpisała 380 umów przedwstępnych netto, czyli o blisko 29% więcej niż rok wcześniej.

W październiku Grupa Inpro osiągnęła także bardzo korzystny wynik pod względem przekazań: 76 mieszkań i domów. Narastająco po dziesięciu miesiącach Grupa przekazała klientom 396 lokali czyli ponad dwukrotnie więcej niż rok wcześniej.