Grupa INPRO utrzymuje rosnącą sprzedaż

Grupa Kapitałowa INPRO w kwietniu br. zrealizowała przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto) na poziomie 34 umów, czyli o ponad 21% więcej niż w analogicznym okresie 2015 roku. W okresie od stycznia do kwietnia 2016 r. Grupa Inpro sprzedała 158 mieszkań czyli o ponad 25% więcej niż rok wcześniej.

Grupa INPRO w kwietniu 2016 r. sprzedała 34 mieszkań i domów netto (w rozumieniu umów przedwstępnych), odnotowując ponad 21% wzrost w porównaniu do kwietnia 2015 r., kiedy to sprzedano 28 mieszkań. W okresie od stycznia do kwietnia br. Grupa podpisała łącznie 158 umów przedwstępnych netto, czyli o ponad 25% więcej niż w ciągu pierwszych czterech miesięcy 2015 r., podpisując wtedy 126 umów netto. Spółka INPRO od stycznia do kwietnia 2016 r. uzyskała wynik sprzedaży na poziomie 111 mieszkań i domów netto, czyli o prawie 8% więcej niż w analogicznym okresie roku poprzedniego. Narastająco od początku br. Grupa wydała 121 lokali, czyli o ponad 40% więcej niż w czterech pierwszych miesiącach 2015 roku.