Grupa Inpro utrzymuje sprzedaż na bardzo dobrym poziomie

Grupa Kapitałowa Inpro w listopadzie 2015 r. zrealizowała przedsprzedaż na poziomie 54 umów (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto), czyli o 100% więcej, niż w listopadzie 2014 roku. Po jedenastu miesiącach br. Grupa podpisała 516 umów netto oraz wydała 463 lokale.

Grupa Inpro w listopadzie br. podpisała 54 umowy przedwstępne netto, jest to o 100% więcej niż w analogicznym okresie roku poprzedniego. Spółka Inpro podpisała 39 umów, czyli o ponad 44% więcej niż w listopadzie 2014 roku. Spółka zależna Domesta zawarła 15 umów przedwstępnych netto. Narastająco od stycznia do listopada 2015 roku Grupa Inpro podpisała łącznie 516 umów, co stanowi ponad 33% wzrost w porównaniu do pierwszych 11 miesięcy 2014 roku, kiedy to podpisała 387 umów netto.

Narastająco po jedenastu miesiącach Grupa przekazała klientom 463 lokale czyli o ponad 95% więcej niż rok wcześniej. Dla porównania w okresie styczeń-listopad 2014 roku wartość ta wyniosła 237 lokali.