INPRO PARTNEREM IKEA FAMILY

INPRO S.A., jeden z czołowych trójmiejskich deweloperów, notowany na GPW w Warszawie, rozpoczął współpracę partnerską z programem lojalnościowym IKEA FAMILY. Uczestnicy programu mają możliwość zakupu mieszkania z oferty INPRO z 3% rabatem.

W klubie IKEA FAMILY jest już ponad 830 000 członków. Klienci sklepu IKEA Gdańsk mogą skorzystać ze specjalnego rabatu na zakup mieszkania z aktualnej oferty INPRO. Przykładowo dla mieszkania o wartości brutto 500 000 zł kwota upustu wynosi 15 000 zł.

„Współpraca INPRO z programem IKEA FAMILY może się doskonale uzupełniać, gdyż każde mieszkanie wymaga odpowiedniego, indywidualnego umeblowania. Dodatkowo nasze firmy wyróżniają się długoletnim doświadczeniem. Spółka INPRO w tym rok będzie obchodziła 25-lecie działalności. Od początku istnienia naszej firmy, zrealizowaliśmy blisko 30 inwestycji mieszkaniowych. Z kolei IKEA w ostatnim czasie zakończyła obchody 50-lecia współpracy z Polską. Nasz kraj znalazł się na trzecim miejscu, po Rosji i Chinach, pod względem dynamiki wzrostu sprzedaży produktów IKEA na świecie. W roku 2011 polskie sklepy IKEA odwiedziło ponad 18 milionów osób, co było dla nas istotnym argumentem przemawiającym za współpracą.” – powiedział Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy w INPRO S.A.