Inpro Partnerem spotkania Private Banking po godzinach

Inpro było Partnerem prestiżowego spotkania z cyklu Private Banking po godzinach organizowanego przez Noble Bank i Noble Concierge. Impreza odbyła się na początku października br. w Hotelu Monopol w Katowicach. Gościem głównym spotkania był Robert Gwiazdowski, Prezydent Centrum Adama Smitha, natomiast prowadzącym Kazimierz Krupa, redaktor naczelny miesięcznika Forbes. Inpro promowało podczas imprezy swoją prestiżową inwestycję Hotel*****Mikołajki.

Private Banking po godzinach to cykl nieformalnych spotkań o prestiżowym charakterze dedykowany środowisku biznesowemu z całej Polski. Interesująca tematyka prelekcji i klubowy charakter imprez mają na celu sprzyjać rozwijaniu nieformalnych kontaktów wśród gości. Do tej pory odbyły się dwie edycje spotkań. Inpro było Partnerem spotkania w Katowicach z trzeciego cyklu.

Podjęliśmy decyzję o współpracy z Noble Bank z uwagi na prestiżowy charakter spotkań z cyklu Private Banking po godzinach, dedykowany środowisku biznesowemu. Z uwagi na starannie dobrane grono uczestników i prelegentów to dobre miejsce, aby dotrzeć do grupy docelowej naszych luksusowych inwestycji” – mówi Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy Inpro SA.

Podczas spotkania w Katowicach miała miejsce dyskusja oraz otwarty panel pytań z udziałem zaproszonych Gości specjalnych: Roberta Gwiazdowskiego, Prezydenta Centrum Adama Smitha oraz moderującego spotkanie Kazimierza Krupę, redaktora naczelnego miesięcznika Forbes. Zaproszeni goście mili okazję zapoznać się z inwestycją Hotel*****Mikołajki realizowaną przez Inpro na Wyspie Ptasiej Jeziora Mikołajskiego oraz dowiedzieć się o możliwościach zakupu jednego z 22 apartamentów w celach inwestycyjnych. Wśród uczestników imprezy została rozlosowana nagroda ufundowania przez Spółkę: pobyt weekendowy dla dwóch osób w Hotelu****SPA Dom Zdrojowy w Jastarni. Wszystkie spotkania z cyklu Private Banking po godzinach odbywają się w największych miastach w Polsce: Warszawa, Gdańsk, Szczecin, Poznań, Wrocław, Łódź, Katowice, Bielsko-Biała, Kraków i Lublin.