Inpro sprzedało wszystkie domy na Osiedlu Wróbla Staw

Inpro S.A., jeden z wiodących trójmiejskich deweloperów, sprzedał już wszystkie domy w ramach Osiedla Wróbla Staw w Gdańsku Jasieniu. Domy cieszyły się dużym powodzeniem ze względu na bliskość przyrody i bezpośredni dostęp do miejsc umożliwiających aktywny i rodzinny wypoczynek, a jednocześnie rozwiniętą komunikację z pozostałymi dzielnicami miasta. Koniec realizacji ostatnich domów przewidziany jest na 30 czerwca br.

Wróbla Staw Domy to inwestycja położona w malowniczej otulinie Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Osiedle bezpośrednio sąsiaduje z leśnymi ścieżkami rowerowymi i innymi ciekawymi miejscami do aktywnego wypoczynku. To idealne miejsce dla osób poszukujących ciszy i spokoju. Jednocześnie lokalizacja daje dostęp do dobrze rozwiniętej komunikacji pozwalającej na szybki dojazd do aglomeracji miejskiej i znajduje się zaledwie 5,5 km od centrum. Inwestycja Wróbla Staw Domy położone jest w niedalekiej odległości od Obwodnicy Trójmiasta, ul. Kartuskiej, al. Armii Krajowej, bardzo blisko znajduje się nowy przystanek Pomorskiej Kolei Metropolitalnej, co zapewnia mieszkańcom sprawny dojazd do innych części Gdańska. Osiedle powstało w okolicy niskiej zabudowy i w sąsiedztwie innych inwestycji Inpro: Wróbla Staw Mieszkania I i II.

Domy na Osiedlu Wróbla Staw budowane są z zachowaniem najwyższych standardów przy użyciu materiałów najlepszej jakości. W standardzie wyposażenia uwzględnione są kolektory słoneczne, a budynki objęte 5-letnią gwarancją. Każdy z budynków posiada garaż oraz ogródek. Istotnym udogodnieniem jest również miejsce przeznaczone na przestronny taras. Stylowa pergola chroni przed słońcem i daje kawałek zacisznego miejsca w ogrodzie. Osiedle składa się  łącznie z 84 domów w zabudowie bliźniaczej i szeregowej. Deweloper zadbał o tereny zielone, małą architekturę, plac zabaw i boisko wielofunkcyjne. Osiedle jest ogrodzone i chronione. Wszystkie domy zostały sprzedane jeszcze przed ukończeniem całości inwestycji.