Inpro uzyskało pozwolenie na budowę nowej inwestycji

Osiedle Wróbla Staw Mieszkania etap II to kolejny projekt, na który giełdowa spółka Inpro SA uzyskała pozwolenie na budowę. W pierwszej fazie realizacji osiedla wybudowanych zostanie 118 lokali mieszkalnych.

Inpro S.A., jeden z czołowych trójmiejskich deweloperów, dostał pozwolenie na budowę kolejnej inwestycji. Wróbla Staw Mieszkania etap II to osiedle położone w Gdańsku Jasieniu przy jeziorze, w odległości 5,5 km od centrum Gdańska. Będzie składało się z czternastu budynków. To idealne miejsce do spacerów i rekreacji, ponieważ w okolicy panuje cisza i spokój. Osiedle będzie ogrodzone i chronione. Do mieszkań na parterze zaprojektowane zostały ogródki. Na terenie osiedla będzie dużo zieleni, a także mała architektura, plac zabaw, parkingi naziemne oraz hala garażowa wraz z piwnicami. Powierzchnia mieszkań wynosi od 33 mkw. do 120 mkw. W pierwszej fazie realizacji osiedla oferowanych jest 118 lokali mieszkalnych, które zostaną wybudowane do końca IV kwartału 2014 roku. Ceny zaczynają się od 4.200 zł netto za mkw.