Inpro wprowadza do sprzedaży nowe mieszkania w centrum Gdańska

Inpro SA, jeden z wiodących deweloperów na rynku trójmiejskim, od kwietnia br. wprowadza do sprzedaży 122 mieszkania i 8 lokali usługowych w ramach budynku C inwestycji Chmielna Park. Jest to już ostatni etap nowego osiedla na Wyspie Spichrzów

Chmielna Park to idealne miejsce dla tych, którzy stawiają na komfort i jakość życia. Prestiżowe osiedle powstaje w atrakcyjnej lokalizacji przy ul. Chmielnej i Toruńskiej na Wyspie Spichrzów w Gdańsku. W pobliżu znajduje się zabytkowa starówka, a lokalizacja w centrum miasta zapewnia dostęp do wszelkich atrakcji i udogodnień. Docelowo Chmielna Park będzie kompleksem trzech budynków o nowoczesnej architekturze z górującą nad osiedlem 9-kondygnacyjną wieżą, w otoczeniu przyrody i zielonych terenów wzdłuż rzeki Motławy.

Wszystko zostało tu zaplanowane w sposób precyzyjny i przemyślany - mając na uwadze walory estetyczne oraz komfort i wygodę mieszkańców. Mieszkania w inwestycji, nawet te najmniejsze, zaprojektowano tak, by w pełni wykorzystać ich przestrzeń. Duże okna i zabudowa tarasowa budynków maksymalnie wykorzystują walory widokowe mieszkań w kierunku Głównego Miasta. Natomiast mieszkania znajdujące się na parterze mają przynależne ogródki. Chmielna Park posiada przestrzeń otwartą, z terenami zielonymi i małą architekturą. W ramach inwestycji powstają również hale garażowe oraz piwnice i pomieszczenia do przechowywania wózków i rowerów.

Inpro z początkiem kwietnia br. rozpocznie sprzedaż 122 mieszkań i 8 lokali usługowych w ramach budynku C. Już teraz można zapoznać się z rzutami mieszkań i cenami na stronie internetowej dewelopera. Planowany koniec inwestycji to 30.10.2016 r. W aktualnej ofercie znajdują się jeszcze 4 mieszkania i 3 lokale usługowe w ramach gotowego już budynku A oraz 41 mieszkań i 17 lokali usługowych i biur w budynku B, którego zakończenie budowy planowane jest na 30.10.2015 r. Powierzchnia mieszkań w inwestycji wynosi od 31,40 mkw. do 152,20 mkw. Ich cena zaczyna się od 5.900 zł netto za mkw.