Inpro wprowadza wiosenne promocje

Inpro S.A. wprowadza dwumiesięczną, wiosenną ofertę targową dla trzech inwestycji. Akcja promocyjna rozpocznie się 1 marca i potrwa do 30 kwietnia br. W zależności od inwestycji, promocja obejmuje rabat cenowy, miejsce postojowe, piwnicę w cenie mieszkania, wydłużenie okresu gwarancji lub darmowe wyposażenie w postaci kolektorów słonecznych do podgrzewania wody.

„Jak co roku przygotowujemy specjalną, wiosenną ofertę targową. Tym razem dotyczy ona trzech naszych inwestycji: osiedla Jabłoniowa, Wróbla Staw Domy szeregowe oraz City Park. Mimo, iż sprzedaż w pierwszych dwóch miesiącach jest dobra, z doświadczenia wiemy jednak, iż specjalne bonusy zwiększają atrakcyjność inwestycji i są dodatkowym bodźcem do zakupu lokalu mieszkalnego” – mówi Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy Inpro S.A.

OSIEDLE JABŁONIOWA
Specjalna oferta promocyjna Inpro uwzględnia miejsce postojowe oraz piwnicę w cenie mieszkania dla lokali w I i II etapie inwestycji. W aktualnej ofercie sprzedaży jest 24 lokali mieszkalnych o powierzchni od 34,4 mkw. do 60,2 mkw. ceny mieszkań kształtują się między 3.800 zł netto a 4.350 zł netto za mkw. + 8% VAT.

Osiedle Jabłoniowa to kompleks dziesięciu 4-kondygnacyjnych budynków realizowanych w Gdańsku. Inwestycja wyróżnia się ciekawie zaprojektowanymi terenami zielonymi i rekreacyjnymi z placem zabaw oraz boiskiem funkcyjnym.
Zakończenie budowy ostatnich dwóch budynków z II etapu zaplanowano na koniec czerwca br.

WRÓBLA STAW DOMY SZEREGOWE
Dla inwestycji Wróbla Staw domy szeregowe proponowany jest 5% rabat oraz wydłużona 5-letnia gwarancja na budynek. Uzupełnieniem oferty są w cenie domów solary do podgrzania ciepłej wody użytkowej.
W aktualnej ofercie sprzedaży jest 16 domów, w tym 8 o zabudowie szeregowej. Ceny z działką kształtują się od 749.000 zł brutto.
Osiedle Wróbla Staw domy położone jest w Gdańsku Jasieniu w przepięknej otulinie lasu przy jeziorze Wróbla Staw, w odległości 5,5 km od centrum Gdańska. Z uwagi na panujący spokój i ciszę, inwestycja jest idealnym miejscem do spacerów i rekreacji.
Zakończenie budowy domów z etapu B i C przewidziane jest na połowę br.

CITY PARK
Dla tej inwestycji Spółka Inpro S.A. przygotowała specjalny wiosenny 5% rabat na wszystkie mieszkania w budynkach A, B, C i D.
W aktualnej ofercie sprzedaży jest 84 mieszkań, o powierzchniach od 33,6 mkw. do 112,4 mkw. Ceny kształtują się w granicach między 5.200 zł netto, a 6.300 zł netto za mkw. + 8% VAT.
City Park jest największą, strategiczną inwestycją w ponad 25-letniej historii Spółki. To kompleksem sześciu 11-kondygnacyjnych budynków mieszkalnych, zlokalizowany w Gdańsku Zaspa w odległości 2,5 km od Zatoki Gdańskiej i blisko popularnych centrów handlowych.
Budynki A i B ukończono w grudniu 2012 r., natomiast budynki C i D zostaną wybudowane odpowiednio we wrześniu br. i w październiku br.