Inpro wprowadził do sprzedaży nowe domy na osiedlu Golf Park

Spółka Inpro wprowadziła do sprzedaży 6 nowych domów, w tym 4 wolnostojące w ramach etapu C inwestycji Golf Park. Termin zakończenia budowy zaplanowano na koniec listopada 2016 roku. Osiedle położone jest nad jeziorem Tuchomskim, w odległości 6,6 km od Gdyni. Deweloper oferuje domy jednorodzinne oraz bliźniacze z ogrodem i garażem na strzeżonym osiedlu, otoczonym ciszą i przyrodą.

Inwestycja Inpro zlokalizowana jest 6,6 km od granic Gdyni, 4,8 km od Chwaszczyna i 11,5 km od Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy. Osiedle Golf Park położone jest zaledwie 100 m od jeziora Tuchomskiego w otoczeniu ciszy i przyrody. Bezpośrednie sąsiedztwo lasów daje szereg możliwości do spędzenia aktywnego wypoczynku na łonie natury. W pobliżu osiedla przebiega trasa rowerowa łącząca Gdańsk Osowę z Sianowem. Mieszkańcy mają 5,5 km do Tokary Golf Club wyposażonego w 9-cio dołkowe i pagórkowe pole golfowe oraz dostosowane do potrzeb zarówno zawodowego, jak i początkującego gracza.

Golf Park to osiedle składające się z 83 domów jednorodzinnych i bliźniaczych. Domy wybudowane są na działkach o powierzchniach od 600 mkw. do 1.841 mkw. Przed budynkami znajdują się otwarte trawniki, chodniki i podjazdy dla samochodów z kostki betonowej. Każdy z budynków posiada garaż i ogród. Przy budowie osiedla zastosowano nowoczesne technologie z wykorzystaniem wysokiej klasy energooszczędnych, szlachetnych i tradycyjnych materiałów budowlanych o niskich współczynnikach przenikalności ciepła, które spełniają wszystkie normy akustyczne. Na terenie inwestycji deweloper zapewnił zieleń i małą architekturę oraz plac zabaw. Całe osiedle jest ogrodzone i chronione.

W aktualnej ofercie znajduje się 17 domów, których powierzchnia użytkowa wynosi od 158 mkw. do 201 mkw. Ich cena razem z działką zaczyna się od 590.000 zł brutto.