Inpro z najlepszym stoiskiem i obsługą targową na Targach Mieszkań i Domów Amber Expo

Firma Inpro zajęła I miejsce w kategorii „Najlepsze stoisko i obsługa targowa” podczas Targów Mieszkań i Domów Amber Expo, które odbyły się w Gdańsku w dniach 21-22 lutego br. To już trzecia nagroda dla Inpro w ramach targów organizowanych przez nowyadres.pl.

Stoisko Inpro zostało docenione przez zwiedzających za profesjonalizm, miłą obsługę
i otwartość na klienta.

„Targi mieszkaniowe dają kupującym możliwość zapoznania się z najlepszymi ofertami deweloperskimi. Dla nas jest to okazja do bezpośredniego kontaktu z zainteresowanymi. Inpro zawsze stara się dostosować swoją ofertę do indywidualnych potrzeb klienta, a ta nagroda świadczy o podążaniu za potrzebami i wymaganiami klientów oraz wysokim standardzie naszych usług” – podkreśla Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy Inpro S.A.

Inpro, jeden z największych deweloperów na rynku trójmiejskim, zaprezentował podczas targów aktualną ofertę sprzedażową oraz nowości, które planuje wprowadzić w 2015 roku: osiedle w Gdańsku Oliwie przy ul. Opackiej przy Parku Oliwskim, osiedle położone w Gdyni, w dzielnicy Mały Kack przy ul. Strzelców oraz Kwartał Uniwersytecki w Gdańsku Przymorzu przy ul. Szczecińskiej.

Targi Mieszkań i Domów Amber Expo w Gdańsku są jednym z ważniejszych i najbardziej prestiżowych targów mieszkaniowych organizowanych na Pomorzu. Kolejną okazją
do odwiedzenia stoiska firmy Inpro będą Targi Nowy DOM, Nowe MIESZKANIE, organizowane w Ergo Arena w Gdańsku w dniach 28.02 – 01.03. br.