Inpro zakończyło sprzedaż na osiedlu City Park

Spółka Inpro sprzedała wszystkie mieszkania w ramach ukończonej niedawno inwestycji City Park na gdańskiej Zaspie. Całość osiedla obejmuje sześć budynków z 516 mieszkaniami. Osiedle cieszyło się dużą popularnością ze względu na doskonałą lokalizację i atrakcyjne ceny. Większość lokali sprzedawała się jeszcze przed ukończeniem poszczególnych etapów inwestycji.

City Park to zespół sześciu jedenastokondygnacyjnych budynków zlokalizowanych w centrum miasta w Gdańsku Zaspie, przy Al. Jana Pawła II. Inwestycja znajduje się w dogodnej lokalizacji z doskonałą komunikacją i bliskością Szybkiej Kolei Miejskiej, dzięki czemu można łatwo i szybko dojechać do każdej dzielnicy miasta. Mieszkańcy osiedla mają w pobliżu: centra handlowe, banki, przedszkola, przychodnie i szpital, park im. Jana Pawła II oraz park Reagana. Dodatkowo na parterze budynków D, E i F znajdują się lokale usługowe. City Park położony jest 2,5 km od morza. W takiej lokalizacji dużą zaletą mieszkań są przepiękne widoki z przestronnych balkonów i tarasów. Lokale na parterze mają przynależne ogródki.

W każdym z budynków osiedla City Park znajduje się przestronny hol, na parterze pokój pocztowy i wózkarnia, na dwóch najniższych kondygnacjach znajdują się hale garażowe
z piwnicami. Mieszkańcy oraz ich goście mogą również korzystać z ogólnodostępnych miejsc postojowych przygotowanych w ramach osiedla. Niewątpliwą zaletą jest bogato rozbudowana infrastruktura inwestycji. Właściciele mieszkań w City Park mają m.in. własne boiska wielofunkcyjne, plac zabaw i tereny zielone z zapewnionymi ławkami do odpoczynku.