Inpro zaprasza na Dni Otwarte trzech osiedli

Inpro SA, jeden z czołowych trójmiejskich deweloperów notowany na GPW w Warszawie, zaprasza na Dni Otwarte swoich osiedli w Gdańsku: City Park, Osiedle Jabłoniowa oraz Wróbla Staw domy. Spotkania odbędą się 20 i 21 października br. (sobota i niedziela) w godzinach od 9.00 do 16.00.

„W najbliższy weekend 20 i 21 października zapraszamy obecnych klientów oraz wszystkie osoby, które są zainteresowane naszymi inwestycjami na Dni Otwarte trzech osiedli: City Park, Osiedle Jabłoniowa oraz Wróbla Staw domy. To bardzo dobra okazja, aby wejść na teren budowy i zobaczyć wybudowane lokale. Doradcy z działu sprzedaży odpowiedzą na wszelkie pytania. Ponadto Goście będą mogli skorzystać ze specjalnej jesiennej oferty promocyjnej obejmującej w zależności od inwestycji rabat cenowy lub miejsce postojowe i piwnicę w cenie mieszkania” – mówi Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy INPRO SA.

DNI OTWARTE - CITY PARK
Gdańsk Zaspa, al. Rzeczpospolitej, róg Jana Pawła II

City Park to kompleks sześciu 11-kondygnacyjnych budynków realizowany w Gdańsku Zaspie w odległości tylko 2,5 km do Zatoki Gdańskiej oraz blisko popularnych centrów handlowych. Osiągnięte stan surowy zamknięty budynków A i B i stan surowy otwarty budynku C.Zakończenie budowy pierwszych budynków A i B zaplanowano na IV kwartał br. Dla tej inwestycji Spółka proponuje specjalny 5% rabat na wszystkie mieszkania. W ofercie sprzedaży jest 116 lokali mieszkalnych.

DNI OTWARTE - OSIEDLE JABŁONIOWA
Gdańsk, ul. Jabłoniowa

Osiedle Jabłoniowa jest inwestycją z mieszkaniami spełniającymi kryteria rządowego programu „Rodzina na Swoim”.Osiedle Jabłoniowa to kompleks dziesięciu 4-kondygnacyjnych budynków realizowanych w Gdańsku Jasień, z doskonałym dojazdem do centrum miasta oraz trójmiejskiej obwodnicy. I etap budowy został zakończony. Specjalna oferta promocyjna Inpro uwzględnia miejsce postojowe oraz piwnicę w cenie mieszkania dla lokali w I i II etapie inwestycji. W aktualnej ofercie sprzedaży są 43 lokale mieszkalne.

DNI OTWARTE - WRÓBLA STAW DOMY
Gdańsk Jasień, ul. Jasieńska

Osiedle Wróbla Staw domy położone jest w Gdańsku Jasieniu w przepięknej otulinie lasu przy jeziorze Wróbla Staw, w odległości 5,5 km od centrum Gdańska. Z uwagi na panujący spokój i ciszę, inwestycja jest idealnym miejscem do spacerów i rekreacji. Jesienna oferta Inpro to rabat 5% na domy. Do dyspozycji kupujących są 23 domy z etapu B i C. Etap B został zakończony, natomiast zakończenie etapu C zaplanowano na grudzień 2012 r.