JESIENNE PROMOCJE W INPRO

Giełdowa spółka Inpro S.A., jeden z czołowych trójmiejskich deweloperów, wprowadza specjalne, jesienne oferty dotyczące pięciu inwestycji. Akcja promocyjna rozpoczyna się 15 września i obowiązuje dla wszystkich umów sprzedaży podpisanych do 31 października br. W zależności od inwestycji, promocje obejmują rabat cenowy w przedziale między 5% a 7%, miejsce postojowe i piwnicę w cenie mieszkania, wydłużenie okresu gwarancji oraz darmowe wyposażenie w postaci kolektorów słonecznych do podgrzewania wody.

„Aktywizujemy naszą sprzedaż, wprowadzając jesienne promocje. Rabaty na mieszkania oraz inne specjalne propozycje z pewnością przekonają mniej zdecydowanych klientów poszukujących swojego wymarzonego miejsca. To dla nich przygotowaliśmy specjalne oferty promocyjne.” – mówi Rafał Zdebski, Dyrektor Handlowy Inpro S.A.

Trzy Żagle
W tej inwestycji Spółka proponuje specjalny 7% rabat na wszystkie mieszkania i lokale w budynkach A, B i C.  Do dyspozycji kupujących zostało 34 lokali mieszkalnych. Trzy Żagle to imponujący kompleks trzech 18-kondygnacyjnych budynków wielorodzinnych zlokalizowany w starannie wyselekcjonowanym punkcie na Gdańskim Przymorzu w odległości tylko 1,5 km od piaszczystej plaży.

Wieża Leszka Białego
Specjalna oferta Inpro dla tej inwestycji to również 7% rabat na wszystkie mieszkania i lokale. Kupujący mają do dyspozycji już tylko 8 mieszkań. Wieża Leszka Białego to 11-kondygnacyjny budynek wielorodzinny położony w Gdańsku Żabiance, zaledwie 1,2 km od morza, blisko centrów handlowych oraz terenów wypoczynkowych.

Osiedle Jabłoniowa
Specjalna oferta promocyjna Inpro dotycząca tej inwestycji uwzględnia miejsce postojowe oraz piwnicę w cenie mieszkania. W aktualnej ofercie sprzedaży jest 51 lokali mieszkalnych. Osiedle Jabłoniowa to kompleks dziesięciu czterokondygnacyjnych budynków zlokalizowanych w Gdańsku, doskonałym dojazdem do centrum miasta oraz trójmiejskiej obwodnicy.

Wróbla Staw mieszkania i domy szeregowe
Dla inwestycji Wróbla Staw mieszkania Inpro przygotował 5% rabat na wszystkie mieszkania i lokale. W ofercie sprzedaży pozostało 36 lokali mieszkalnych. W przypadku inwestycji Wróbla Staw domy szeregowe oferowany jest specjalny 7% rabat oraz solary do podgrzania ciepłej wody użytkowej w cenie domów. Doskonałym uzupełnieniem tej promocji jest 5-letnia gwarancja na domy Wróbla Staw. Osiedle Wróbla Staw mieszkania i domy położone jest w Gdańsku Jasieniu w przepięknej otulinie lasu przy jeziorze Wróbla Staw, w odległości 5,5 km od centrum Gdańska. Z uwagi na panujący spokój i ciszę, inwestycja jest idealnym miejscem do spacerów i rekreacji.