KOLEJNE DOMY NA OSIEDLU GOLF PARK W SPRZEDAŻY

Inpro SA poszerza ofertę domów jednorodzinnych oraz w zabudowie bliźniaczej, powstających w ramach inwestycji Golf Park. 12 nowych budynków z drugiego etapu B zostanie wybudowanych do końca przyszłego roku.

Inpro SA wprowadziło do swojej oferty sprzedaży wszystkie domy bliźniacze, powstające w ramach etapu B osiedla Golf Park. Dotychczas klienci mogli wybierać spośród 10 propozycji. Teraz w sprzedaży dostępne są już wszystkie 22 domy, które powstaną w standardzie podstawowym do końca przyszłego roku. Ceny domów wraz z działką rozpoczynają się od 499 000 zł brutto. Ich powierzchnia wynosi od 158 mkw. do 208 mkw., a powierzchnia działek mieści się natomiast w przedziale od 600 mkw. do 1.549 mkw. Podatek VAT, zgodnie z obowiązującymi przepisami, wynosi 8% dla domów i działek.

Inpro, specjalizujące się w budowie na terenie Trójmiasta mieszkań o podwyższonym standardzie oraz domów jednorodzinnych, w ramach całego osiedla Golf Park planuje wybudować łącznie 83 domy. Inwestycja została rozpoczęta w 2009 roku i jest realizowana w ramach czterech etapów na działce o powierzchni blisko 9 ha. Do tej pory sfinalizowano etap A z 23 domami. Etapy C i D jeszcze nie zostały wprowadzone do sprzedaży. Łączna powierzchnia użytkowa wszystkich obiektów wyniesie 14.590 mkw.

Nazwa osiedla jest związana ze znajdującym się w odległości 5,5 km polem golfowym Tokary. Osiedle jest zlokalizowane przy jeziorze w Tuchomiu, w odległości 6,6 km do granic Gdyni, 11,5 km do Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy. Osiedle Golf Park jest ogrodzone i monitorowane. W ramach osiedla zostały zaprojektowane tereny zielone, plac zabaw oraz boisko wielofunkcyjne. Okolice osiedla są idealnym miejsce do uprawiania sportu i rekreacji.

Inpro, w ramach inwestycji, wykonało podłączenie do gminnej sieci kanalizacyjnej. Została również wybudowana droga o szerokości 5 m wraz z chodnikiem, która łączy drogę krajową z wjazdem na osiedle.