Nowe domy na Osiedlu Golf Park w Tuchomiu

Zakończyła się budowa kolejnych 12 domów w ramach Osiedla Golf Park w Tuchomiu, realizowanego przez Spółkę INPRO.  W aktualnej ofercie firmy znajduje się 6 domów w zabudowie bliźniaczej i 2 domy jednorodzinne. Wszystkie domy dostępne w sprzedaży są już wybudowane i czekają na nowych właścicieli.

W ramach całego osiedla Golf Park Spółka INPRO wybuduje w sumie 83 domy jednorodzinne i w zabudowie bliźniaczej. Każdy z budynków posiada garaż i ogród, do dyspozycji mieszkańców są także otwarte trawniki, chodniki i podjazdy dla samochodów z kostki betonowej. Deweloper zapewnił też przyszłym mieszkańcom zieleń, małą architekturę i plac zabaw, powstanie również boisko wielofunkcyjne. Na osiedlu wybudowano drogę o szerokości 5 m wraz z chodnikiem. Wszystkie domy w ramach inwestycji podłączone są do gminnej sieci kanalizacyjnej.
Podczas budowy osiedla zastosowano innowacyjne technologie z wykorzystaniem wysokiej klasy energooszczędnych, szlachetnych i tradycyjnych materiałów budowlanych
o niskich współczynnikach przenikalności ciepła, które spełniają wszystkie normy akustyczne.  Całe osiedle jest ogrodzone, a o bezpieczeństwo mieszkańców dodatkowo dba ochrona.

Golf Park mieści się w odległości 6,6 km od granic Gdyni, 4,8 km od Chwaszczyna i 11,5 km od Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy. Osiedle zlokalizowane jest w otoczeniu przyrody, zaledwie 100 m od jeziora Tuchomskiego. W bliskiej odległości przebiega trasa rowerowa łącząca Gdańsk Osowę z Sianowem, co stwarza wyjątkowe warunki i możliwości do aktywnego wypoczynku na łonie natury. Dodatkowym atutem inwestycji jest bliskie sąsiedztwo Tokary Golf Club, wyposażonego w 9-cio dołkowe i pagórkowe pole golfowe, dostosowane do potrzeb zarówno zawodowego jak i początkującego gracza.

Do tej pory w ramach osiedla sprzedano 43 domy w aktualnej ofercie znajduje się
8 budynków, w tym 6 domów w zabudowie bliźniaczej i 2 domy jednorodzinne. Powierzchnia użytkowa budynków wynosi od 179.2 mkw. do 182.6 mkw. Ich cena razem z działką zaczyna się od 590.000 zł brutto.