Nowe domy w sprzedaży na osiedlu Golf Park

INPRO wprowadziło do sprzedaży 12 domów w ramach osiedla Golf Park w Tuchomiu. Planowany termin ukończenia tej części inwestycji to koniec września 2018 roku. Osiedle cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Do tej pory sprzedano już wszystkie wprowadzone dotąd domy w ramach etapów A i B, w aktualnej ofercie znajduje się w sumie 19 domów.

Docelowo na osiedlu Golf Park deweloper wybuduje 81 domów jednorodzinnych i w zabudowie bliźniaczej. W ramach pierwszej części etapu D wprowadzono 10 domów w zabudowie bliźniaczej oraz 2 ostanie w ramach etapu A, które zostaną oddane do użytku z końcem września przyszłego roku. Ceny domów wraz z działką rozpoczynają się już od 623 000 zł brutto.

Osiedle Golf Park mieści się 6,6 km od granic Gdyni, 4,8 km od Chwaszczyna i 11,5 km od Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy. Inwestycja zlokalizowana jest zaledwie 100 m od malowniczego jeziora Tuchomskiego. W bliskim sąsiedztwie znajduje się także Tokary Golf Club wyposażony w 18-nasto dołkowe i pagórkowe pole golfowe, dostosowane do potrzeb zarówno zawodowego jak i początkującego gracza. Miłośnicy aktywnego wypoczynku będą mogli także cieszyć się trasą rowerową łączącą Gdańsk Osowę z Sianowem liczącą ok 35 km.

Inwestycja jest w całości ogrodzona, a dodatkowe bezpieczeństwo zapewni także całodobowa ochrona. Wszystkie budynki posiadają garaż i przydomowy ogródek. Podczas budowy osiedla zastosowano innowacyjne technologie z wykorzystaniem wysokiej klasy energooszczędnych, szlachetnych i tradycyjnych materiałów budowlanych o niskich współczynnikach przenikalności ciepła, które spełniają wszystkie normy akustyczne.

INPRO zadba aby na terenie osiedla powstały tereny zielone, plac zabaw dla najmłodszych oraz boisko wielofunkcyjne. Wszystkie domy w ramach inwestycji podłączone są do gminnej sieci kanalizacyjnej. Wybudowano także drogę o szerokości 5 m wraz z chodnikiem.

W aktualnej ofercie osiedla Golf Park znajduje się 19 domów jednorodzinnych i w zabudowie bliźniaczej.