Okazje last minute z oferty Inpro

Inpro S.A., jedna z najbardziej liczących się firm deweloperskich działających na rynku trójmiejskim, posiada w swojej ofercie ostatnie mieszkania w zakończonych już inwestycjach z doskonałą lokalizacją. To już ostatnia okazja na zakup na Osiedlu Trzy Żagle i Osiedlu Jabłoniowa.

„Nasze mieszkania cieszą się dużym zainteresowaniem na wczesnym etapie budowy. Klienci dokonują również wstępnych rezerwacji jeszcze przed uruchomieniem sprzedaży. Dlatego ostatnie mieszkania w zakończonych inwestycjach to niewątpliwa okazja. Sporym atutem jest możliwość naocznego przekonania się do swojego wyboru przez nabywcę. W rozpoczętych dopiero inwestycjach, kupujący nie ma możliwości obejrzenia lokalu i widoku rozciągającego się z okien mieszkania” – mówi Rafał Zdebski, dyrektor handlowy Inpro S.A.

Ostatnie mieszkanie na Osiedlu Trzy Żagle może być atrakcyjną ofertą dla osób preferujących lokal w centrum miasta i jednocześnie miłośników widoku na polskie morze. Zespół trzech 18-kondygnacyjnych budynków znajduje się w Gdańsku Przymorze przy ul. Olsztyńskiej. Osiedle zlokalizowane jest w odległości 1,5 km od Zatoki Gdańskiej i 1,5 km od stadionu Baltic Arena oraz blisko popularnych centrów handlowych. Mieszkańcy mają do dyspozycji liczne tereny rekreacji. W rejonie nadmorskim znajdują się trzy parki: Reagana, Jelitkowski i Brzeźnieński, połączone ścieżkami spacerowymi oraz rowerowymi.

Imponujący kompleks budynków nawiązuje architekturą do kształtu stylizowanych żagli. Wyższe kondygnacje, z przestronnymi i nasłonecznionymi tarasami oraz balkonami, dają przepiękną perspektywę na Zatokę Gdańską oraz wzgórza morenowe Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Osiedle Trzy Żagle posiada ogrodzony i monitorowany teren z zielenią, placami zabaw, sklepem i przedszkolem wybudowanym przez inwestora w ramach całej inwestycji. Dla wygody mieszkańców zadbano też o hale garażowe i indywidualne piwnice w podziemnych kondygnacjach oraz obiekty handlowo-usługowe.

W aktualnej ofercie sprzedaży znajduje się ostatnie, z 406 lokali, mieszkanie zlokalizowane na szóstym piętrze o powierzchni 105 mkw. Jego cena wynosi 538.650 zł brutto.

Spółka Inpro posiada również 6 ostatnich mieszkań w niedawno zakończonej inwestycji Osiedle Jabłoniowa. Kompleks dziesięciu czterokondygnacyjnych budynków mieści się przy ul. Morelowej w Gdańsku, z doskonałym dojazdem do centrum oraz trójmiejskiej obwodnicy. Inwestycja wyróżnia się ciekawie zaprojektowanymi terenami zielonymi i rekreacyjnymi z placem zabaw oraz boiskiem funkcyjnym. Dla wygody postojowe oraz osobne pomieszczenie do przechowywania rowerów i skuterów. Osiedle jest wyposażone w ogrodzenie systemowe oraz instalację telewizji przemysłowej z możliwością dozoru z pomieszczenia dla ochrony.

Inwestycja została zaprojektowana z myślą o osobach niepełnosprawnych. Mieszkańcy, w szczególności poruszający się na wózkach inwalidzkich, mają zapewniony łatwy dostęp do budynków, dzięki bezpośredniemu, z poziomu parteru, wejściu do klatek schodowych. Osoby niepełnosprawne mogą również, bez ograniczeń technicznych, korzystać z terenów rekreacyjnych osiedla.

W aktualnej ofercie sprzedaży znajduje się 6 ostatnich mieszkań z 264 lokali całości inwestycji. Dwa z nich zlokalizowane na parterze posiadają ogródki. Ich powierzchnia wynosi od 34,6 mkw. do 60,5 mkw. Ceny mieszkań zaczynają się od 3.950 zł netto za mkw.