Ostatni etap inwestycji Wróbla Staw Domy już w sprzedaży

Inpro S.A., jeden z wiodących trójmiejskich deweloperów, wprowadził do sprzedaży 18 nowych domów w ramach etapu H osiedla Wróbla Staw Domy. To już ostatni etap tej inwestycji.

Wróbla Staw Domy to inwestycja, która składa się łącznie z 84 domów w zabudowie bliźniaczej i szeregowej. Osiedle położone jest w malowniczej okolicy przy jeziorze Wróbla Staw w Gdańsku Jasieniu, 5,5 km od centrum, i jest świetnie skomunikowane z innymi dzielnicami.

Dzięki bliskości Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, to idealne miejsce do spacerów i rekreacji, gdzie panuje cisza i spokój. W sąsiedztwie znajdują się osiedla domów wielorodzinnych realizowanych również przez firmę Inpro.

Należące do osiedla domy budowane są z zachowaniem najwyższych standardów przy użyciu materiałów najlepszej jakości. Przy projektowaniu obiektów zadbano o ich maksymalną funkcjonalność oraz komfort i wygodę przyszłych mieszkańców. Każdy z budynków będzie posiadał garaż oraz ogródek. Dodatkową korzyścią są kolektory słoneczne uwzględnione w standardzie wyposażenia. Domy objęte są 5-letnią gwarancją. W ramach osiedla powstają tereny zielone, mała architektura, plac zabaw, parkingi naziemne oraz wielofunkcyjne boisko. Osiedle będzie ogrodzone, a spokój mieszkańcom zapewni całodobowa profesjonalna ochrona.

Inwestycja jest realizowana w 4 etapach. Oprócz 18 domów z ostatniego już etapu H, którego zakończenie budowy zaplanowano na 30.05.2016 r., w aktualnej ofercie pozostały jeszcze dwa domy z zakończonego już etapu C oraz trzy domy w ramach etapu D, których koniec realizacji przewidziany jest 30.03.2015 r. Powierzchnia domów wraz z garażem, w zabudowie bliźniaczej i szeregowej, wynosi od 139,6 mkw. do 166,3 mkw. Powierzchnia działek, na których postawione są domy, wynosi od 337 mkw. do 917 mkw. Ceny domu z działką zaczynają się od 815.000 zł brutto.