Ostatnie mieszkania na OPTIMIE

Trwa sprzedaż mieszkań na rodzinnym osiedlu OPTIMA w Gdańsku realizowanym przez INPRO. W aktualnej ofercie pozostało już tylko 5 lokali o powierzchni ok 65 mkw. Deweloper wprowadził także ofertę specjalną – do każdego mieszkania klienci otrzymają piwnicę i miejsce postojowe naziemne gratis.

OPTIMA powstaje przy ul. Stężyckiej w Gdańsku Jasieniu, w bliskiej odległości wjazdu na trójmiejską obwodnicę, która umożliwi przyszłym mieszkańcom dojazd do centrum w zaledwie 15 minut. Osiedle zlokalizowane jest zaledwie 2 km od popularnego Centrum Handlowego Fashion House. Aby ułatwić komunikację z pozostałymi dzielnicami miasta deweloper zapewnił także kursowanie autobusu do osiedla.

Inwestycja znajduje się w pobliżu licznych ścieżek rowerowych i spacerowych, a także terenów rekreacyjnych, które z całą pewnością zostaną docenione przez miłośników odpoczynku na świeżym powietrzu. W ramach osiedla powstało także oczko wodne, a w bliskim sąsiedztwie znajduje się urokliwe jezioro Jasień.
Na terenie osiedla powstaje także duży lokal usługowy. Planowany termin zakończenia prac budowalnych to listopad 2018 r.

OPTIMA to inwestycja skierowana dla rodzin. Na terenie osiedla zaplanowano dwa wielofunkcyjne boiska oraz duży plac zabaw dla dzieci. Inwestycja składa z cztero- i pięciokondygnacyjnych budynków. Mieszkania zlokalizowane na parterze posiadają ogródki, a lokale na pozostałych piętrach nowoczesne, oszklone balkony. Osiedle jest częściowo ogrodzone.
Prace budowalne związane z I etapem osiedla zostały już ukończone. W ramach tej części projektu powstało sześć funkcjonalnie zaprojektowanych budynków. Ceny pozostałych w ofercie mieszkań rozpoczynają się od 4 968 zł brutto / mkw. Aktualnie trwa promocja, w ramach której do wszystkich lokali miejsce postojowe naziemne i piwnica oferowane są w cenie mieszkania.