Ostatnie mieszkania na osiedlu City Park

Spółka Inpro sprzedała już prawie wszystkie mieszkania w ramach inwestycji City Park w Gdańsku. Całość osiedla obejmuje sześć budynków z 516 mieszkaniami. W aktualnej ofercie pozostało już tylko 8 lokali o powierzchniach od 49,80 mkw. do 98,90 mkw. Ich cena rozpoczyna się od 5.900 zł netto za mkw.

City Park to zespół sześciu jedenastokondygnacyjnych budynków zlokalizowanych w centrum miasta w Gdańsku Zaspie, przy Al. Jana Pawła II. Inwestycja znajduje się w dogodnej lokalizacji z doskonałą komunikacją i bliskością Szybkiej Kolei Miejskiej. Do morza jest tylko 2,5 km. Dzięki dobremu położeniu inwestycji, mieszkańcy osiedla mają wszystko, co potrzebne do codziennego, wygodnego życia: centra handlowe, banki, przedszkola, przychodnie i szpital. W sąsiedztwie znajduje się również park im. Jana Pawła II oraz park Reagana.

Mieszkania posiadają przestronne balkony i tarasy, z których roztaczają się przepiękne widoki, natomiast lokale na parterze mają przynależne ogródki. W każdym z budynków osiedla City Park znajduje się przestronny hol, na parterze pokój pocztowy oraz wózkarnia, na dwóch najniższych kondygnacjach znajdują się hale garażowe z piwnicami. Dostępne są też ogólnodostępne miejsca postojowe, z których mogą korzystać mieszkańcy oraz ich goście. Teren osiedla jest częściowo ogrodzony. W ramach inwestycji zaprojektowane zostały dwa boiska wielofunkcyjne, centrum rekreacyjne, tereny zielone, mała architektura, plac zabaw oraz parkingi naziemne. Na parterze budynków D, E i F znajdują się lokale usługowe.

W sprzedaży zostało już tylko 8 mieszkań w ramach budynku F, którego zakończenie budowy planowane jest na 30.09.2015 r. Powierzchnia mieszkań w aktualnej ofercie wynosi od 49,80 mkw. do 98,90 mkw. Ich cena rozpoczyna się od 5.900 zł netto za mkw.