Ostatnie mieszkania w Kwartale Uniwersyteckim 2

INPRO z olbrzymim sukcesem sprzedaje mieszkania na osiedlu Kwartał Uniwersytecki 2 w Gdańsku. W aktualnej ofercie pozostały już tylko dwa mieszkania trzypokojowe. Projekt jest uzupełnieniem ukończonego już osiedla Kwartał Uniwersytecki, inwestycja cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem.

W ramach inwestycji powstaje dziewięciokondygnacyjny budynek z dwiema nowoczesnymi windami. Osiedle zlokalizowane jest przy ul. Szczecińskiej w Gdańsku, w bliskiej odległości od stacji SKM Gdańsk Przymorze i Uniwersytetu Gdańskiego. W sąsiedztwie znajdują się także popularne centra handlowe Auchan i ALFA.

Dużym atutem projektu będzie mieszcząca się na parterze budynku sala fitness, mediateka i wózkarnia. Wszystkie pomieszczenia będą dostępne dla mieszkańców i mogą posłużyć do zacieśniania sąsiedzkich więzi.

Nowoczesną architekturę budynku uzupełnią słoneczne balkony i loggie. W ramach inwestycji powstaną także naziemne miejsca postojowe, ogólnodostępny podcień rowerowy oraz podcień rowerowy z ograniczonym dostępem. Budynek będzie częściowo ogrodzony i monitorowany.

W aktualnej ofercie pozostały 2 ostanie mieszkania. W ramach inwestycji powstanie w sumie 96 mieszkań o powierzchni od 31 mkw. do 59 mkw. Planowany termin ukończenia budowy to 31 sierpnia 2018 roku.

Projekt inwestycji został opracowany przez pracownię architektoniczną PROCONCEPT.