Wszystkie mieszkania na Osiedlu Wróbla Staw sprzedane

Spółka INPRO, jeden z czołowych deweloperów w Trójmieście, sprzedała wszystkie mieszkania w ramach komfortowego Osiedla Wróbla Staw w Gdańsku Jasieniu. Inwestycja cieszyła się ogromnym zainteresowaniem wśród potencjalnych mieszkańców m.in. ze względu na doskonałą lokalizację w pobliżu jeziora Wróbla Staw oraz wysoką jakość wykonania oferowanych mieszkań.

W ramach osiedla powstało 14 budynków z 320 mieszkaniami. Powierzchnia sprzedanych lokali wynosi od 26 mkw. do nawet 95 mkw., a ich cena zaczynała się od 4600 zł brutto za mkw. Część mieszkań znajdujących się w ofercie była objęta programem dopłat „Mieszkanie dla Młodych”.

Osiedle jest zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie jeziora Wróbla Staw, na skraju Pojezierza Kaszubskiego. W najbliższej okolicy do dyspozycji mieszkańców są sprzyjające aktywnemu wypoczynkowi liczne ścieżki spacerowe, ZOO, a także malownicza trasa rowerowa. Mieszkańcy osiedla mogą także korzystać z Pomorskiej Kolei Metropolitarnej, dzięki której bardzo szybko i komfortowo dostaną się na lotnisko w Rębiechowie oraz do centrum Gdańska.

Dzięki niskiej zabudowie projektu budynki nie konkurują z otaczającą go przyrodą. Do mieszkań na parterze zaprojektowane zostały przestronne ogródki. W ramach inwestycji powstały także piwnice, parkingi naziemne oraz hala garażowa.

Na terenie osiedla znajdują się nie tylko rozbudowane tereny zielone, ale także plac zabaw dla najmłodszych, wielofunkcyjne boisko oraz siłownia na świeżym powietrzu. W ofercie dewelopera pojawiły się też rzadziej spotykane dwupoziomowe mieszkania, pozwalające na swobodne oddzielenie części gościnnej od strefy prywatnej. Nad bezpieczeństwem mieszkańców czuwa profesjonalna ochrona.