Wyjątkowe ceny mieszkań w INPRO

INPRO wprowadziło specjalną ofertę targową. Wszyscy klienci, którzy skorzystają z promocji będą mogli kupić nowoczesne mieszkania na osiedlach Debiut i Harmonia Oliwska w niższych cenach. Ponadto, do każdego mieszkania na rodzinnym osiedlu OPTIMA jedno miejsce postojowe naziemne oferowane jest w cenie lokalu. Łącznie ofertą promocyjną objęto aż 226 mieszkań o różnych metrażach i układzie. Część z nich kwalifikuje się do programu MdM. Oferta trwa do końca października.

Osiedle Debiut zlokalizowane jest przy ul. Dybowskiego w Pruszczu Gdańskim, zaledwie 10 km od centrum Gdańska. Dużym atutem inwestycji jest bardzo dobrze rozwinięta sieć komunikacji miejskiej i kolejowej, dzięki której szybko można dotrzeć do dowolnego miejsca w Trójmieście.

W ramach pierwszego etapu powstaną dwa czterokondygnacyjne budynki wyposażone w słoneczne balkony i loggie. Właściciele mieszkań na parterze będą mogli się natomiast cieszyć dużymi ogrodami, których powierzchnia wyniesie nawet 200 mkw.
W podziemiach budynku powstanie nowoczesna hala garażowa, połączona bezpośrednio z mieszkaniami windą.  W ramach inwestycji zaplanowano także wielofunkcyjne boisko, duży plac zabaw, zewnętrzną siłownię i liczne tereny rekreacyjne.
Planowany termin oddania I etapu inwestycji to koniec października 2018 r. W aktualnej ofercie znajduje się 99 mieszkań, w ramach oferty targowej wszystkie z nich objęte są rabatem w wysokości 5%.

Harmonia Oliwska powstaje przy ul. Opackiej w Gdańsku w bezpośrednim sąsiedztwie zabytkowego Parku Oliwskiego. Osiedle zlokalizowane jest w bliskiej odległości popularnych centrów handlowych, 1,5 km od Uniwersytetu Gdańskiego oraz 1,2 km od centrum biznesowego Olivia Business Centre. Mieszkańcy osiedla będą mieli bezpośredni dostęp do przystanków tramwajowych i autobusowych. Ponadto, 850 m od inwestycji znajduje się przystanek SKM Gdańsk Żabianka, a 1,3 km przystanek SKM Gdańsk Oliwa.

Nowoczesne osiedle będzie częściowo ogrodzone i dozorowane z pomieszczenia ochrony. W ramach inwestycji powstaną komfortowe budynki sześcio- i ośmiokondygnacyjne w zabudowie kwartałowej, uzupełnione o słoneczne balkony i tarasy. Ponadto, do mieszkań na parterze przylegać będą ogródki. W ramach inwestycji powstaną także podziemne hale garażowe, piwnice, parking dla rowerów i plac zabaw.

INPRO przygotowało specjalne promocyjne ceny na wybrane mieszkania trzypokojowe. Planowany termin zakończenia I etapu inwestycji to 30 październik 2017 r.

Rodzinne Osiedle OPTIMA powstaje w Gdańsku Jasieniu przy ul. Stężyckiej, zaledwie 1, 9 km od centrum handlowego Fashion House oraz 1,7 km od trójmiejskiej obwodnicy, która umożliwi dotarcie do centrum miasta zaledwie w 15 minut.

Inwestycja będzie się składać z cztero- i pięciokondygnacyjnych budynków wielorodzinnych ze słonecznymi balkonami i ogródkami. Na terenie osiedla zaplanowano liczne tereny zielone z małą architekturą, oczko wodne, duży plac zabaw, parkingi naziemne i stojaki rowerowe. Zaprojektowano także boisko wielofunkcyjne, siłownię zewnętrzną i cześć usługową. Osiedle będzie częściowo ogrodzone i monitorowane.

Wszystkie mieszkania w ramach osiedla kwalifikują się do rządowego programu dopłat MdM. W aktualnej ofercie znajduje się 113 mieszkań, do końca października do każdego lokalu miejsce postojowe naziemne oferowane jest w cenie mieszkania. Zakończenie realizacji pierwszego etapu planowane jest na koniec października 2017 r.