Inpro
27lut2024

Mieszkania w idealnej formie. INPRO buduje w Elblągu!

Spółka INPRO wchodzi na elbląski rynek, oferując wielorodzinną inwestycję mieszkaniową. To pierwsza na terenie Elbląga inwestycja jednego z czołowych, trójmiejskich deweloperów, łącząca bezpieczeństwo, komfort oraz najnowocześniejsze udogodnienia dla mieszkańców.

Nowy wymiar komfortu

W ramach pierwszego etapu inwestycji powstaje 68 komfortowych mieszkań o zróżnicowanej powierzchni (od 41 do 70 m²), pozwalających na znalezienie funkcjonalnego lokalu dostosowanego do sprecyzowanych potrzeb przyszłych mieszkańców. Spółka planuje zakończenie tego etapu inwestycji do końca września przyszłego roku.

Całość tworzona jest z myślą osobach, które cenią sobie przestrzenie z dużą ilością zieleni oraz lubią aktywnie spędzać czas. Na terenie osiedla przewidziano specjalną strefę fitness, zaprojektowaną dla miłośników zdrowego spędzania czasu.

W samym sercu inwestycji powstanie zielony dziedziniec, stworzony z myślą o dzieciach i ich bezpiecznej zabawie. Pełen uroku, wypełniony elementami małej architektury, będzie stanowił idealne miejsce do spędzania wolnego czasu i integracji sąsiedzkiej.

Przewidziano także wygodną halę garażową, rowerownię w częściach wspólnych osiedla oraz zewnętrze ogólnodostępne miejsca postojowe dla rowerów.

Nowoczesność na fundamencie doświadczenia

Niemal czterdziestoletnie doświadczenie trójmiejskiej spółki INPRO to szereg inwestycji w Trójmieście i okolicznych miastach. Spółka od kilkunastu lat notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych, gwarantując w ten sposób stabilny rozwój i bezpieczeństwo swoim klientom. Naturalnym krokiem w rozwoju firmy jest zainteresowanie nowymi rynkami i odpowiedź na potrzeby mieszkańców kolejnych miast.

Elbląg to miasto z olbrzymim potencjałem, dlatego zdecydowaliśmy o wykorzystaniu wieloletniego doświadczenia Spółki i połączenia z tym, co oferuje miasto i czego potrzebują mieszkańcy. Osiedle FORMA to mix komfortu, nowoczesności i bezpieczeństwa, czyli tego wszystkiego, czego poszukują osoby chcące kupić własne mieszkanie. Cieszę się, że mamy szansę pokazać nasz standard w budowaniu mieszkań w Elblągu – powiedział Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy w INPRO S.A.

Projekt architektoniczny opracowała pracownia Proconcept.

Zobacz pozostałe informacje prasowe

Możesz wybrać dowolną liczbę tematów otrzymywanego biuletynu:

tel. 58 340 03 81 Napisz do działu sprzedaży