Inpro
Ruszyła sprzedaż mieszkań na osiedlu Start w Gdańsku
02lip2019

Ruszyła sprzedaż mieszkań na osiedlu Start w Gdańsku

INPRO S.A., deweloper działający na rynku trójmiejskim, wprowadził nową inwestycję do sprzedaży. W ramach osiedla Start realizowanego w gdańskiej dzielnicy Kokoszki powstaną cztery budynki 3- i 5-kondygnacyjne, w których w sumie znajdzie się 157 mieszkań i 3 lokale handlowo-usługowe. Termin zakończenia realizacji projektu planowany jest na maj 2021 roku.

Osiedla Start powstanie przy ul. Nowatorów w Gdańsku Kokoszki, zaledwie 15 minut drogi samochodem od centrum miasta. W okolicy znajdują się przedszkola, szkoły, placówka pocztowa, stacja paliw oraz sklepy wielkopowierzchniowe. Wokół inwestycji nie zabraknie również terenów zielonych. W odległości około 1,5 km od osiedla rozciągają się liczne łąki i lasy. Dodatkowym atutem inwestycji jest bliskość przystanków autobusowych, które pozwolą mieszkańcom na bezproblemowe poruszanie się po mieście. Ponadto osiedle znajdować się będzie około 2 km od wjazdu na Obwodnicę Trójmiasta i 6 km od portu lotniczego im. Lecha Wałęsy w Gdańsku.

W ramach osiedla Start powstanie 157 mieszkań o powierzchni od 37 mkw. do 132 mkw. Wszystkie lokale zostały zaprojektowane tak, aby zapewnić przyszłym mieszkańcom komfortowe warunki do życia w nowoczesnym budownictwie. Do wyboru są funkcjonalne mieszkania 1-, 2-, 3- i 4-pokojowe. Właściciele lokali położonych na parterze będą mogli cieszyć się własnymi przydomowymi ogródkami. Mieszkania na wyższych kondygnacjach będą wyposażone w balkony oraz loggie. W dwóch budynkach pięciokondygnacyjnych C i D zostały zaprojektowane podziemne hale garażowe, w których dodatkowo znajdować się będą piwnice. Mieszkańcy będą mogli dostać się z poziomu -1 na górę dzięki nowoczesnym windom. Na terenie osiedla przewidziane są też zewnętrzne miejsca postojowe.

W trosce o bezpieczeństwo mieszkańców cały teren będzie objęty monitoringiem z zainstalowanym systemem kamer CCTV. Na terenie inwestycji powstanie plac zabaw i tereny zielone. Dodatkowym atutem dla mieszkańców osiedla będzie łatwy dostęp do usług codziennego użytku, dzięki części handlowo-usługowej zaplanowanej na parterze jednego z budynków.

Osiedle Start to przede wszystkim gwarancja jakości i wygody. Nowoczesna architektura i funkcjonalny układ mieszkań sprawiają, że inwestycja w gdańskich Kokoszkach jest idealnym miejscem do życia dla ludzi ceniących sobie komfort i elegancję.

Planowany termin zakończenia budowy to 30 maja 2021 roku. Ceny mieszkań brutto  zaczynają się od 5 724 zł/mkw.

Pobierz: informacja prasowa osiedle Start

Zobacz pozostałe informacje prasowe

Możesz wybrać dowolną liczbę tematów otrzymywanego biuletynu:

tel. 58 340 03 81 Napisz do działu sprzedaży